Húsos zöldségfasírt, nem a megszokott recept! Mámorító finomság pillanatok alatt


 
    

 

A zöldségek ízletessé és egyedivé teszik ezt a finomságot, érdemes kipróbálni, nagyon fincsi!

Hozzávalók:
2 nagy burgonya
1 cukkini
40 dkg darált sertéshús
1 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
friss zöldpetrezselyem
3 gerezd fokhagyma
só, bors
olaj



Elkészítése:
A burgonyát és a cukkinit megtisztítjuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a húst, a tojást és a zsemlemorzsát, fűszerezzük és a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük, majd jól összegyúrjuk. Mikor összeállt, fasírtokat formálunk belőle és kiolajozott tepsibe tesszük, a tetejét is átkenjük olajjal és 30 percen át sütjük 180 fokon. Időnként megforgatjuk, hogy átsüljenek.




Forrás  :  http://ketkes.com