A szervezet lúgosításának 12 egyszerű módja




Ajánld ismerőseidnek! 





Nézzük meg, hogyan tudjuk fenntartani szervezetünk megfelelő pH-egyensúlyát néhány egyszerű lépéssel!



1, válasszunk bio-termesztésű, növényvédőszerektől és rovarirtóktól mentes, nyers ételeket

2, fogyasszunk rendszeresen zöldséget és gyümölcsöt, a gyümölcsök közül főleg narancsot, mandarint, citromot, áfonyát, dinnyét

3, 80%-ban lúgosító és csak 20%-ban savasító ételeket együnk

4, minden reggel kezdjük a napot egy nagy pohár citromos vízzel

5, erősen lúgosító ital: nagy pohár víz + citrom vagy lime lé + fél teáskanál szódabikarbóna

6, fogyasszunk magas káliumtartalmú gyümölcsöket: citrom, banán, és mézet

7, délután igyunk meg egy nagy pohár langyos vizet citromlével és egy kevés mézzel






8, minél több tiszta vizet igyunk napközben

9, kerüljük a kávét, szénsavas, cukros üdítőitalokat

10, a főétkezések között olajos magvakat együnk, lehetőleg diót, mandulát, kesudiót

11, kerüljünk el minden cukros és fehér lisztet tartalmazó ételt, valamint a transz zsírokban gazdag táplálékokat (rántott hús, sült krumpli, stb.)

12, fogyasszunk olyan speciális zöld italokat, melyek több féle zöld növényt tartalmaznak, így lehetővé teszik a sejtszintű lúgosítást (SuperGreens, Young pHorever, Green Magma)