Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók
1 csomag háztartási keksz (kb 36. db)
2 csomag instant vaníliakrém
8 dl tej
5 banán
20 dkg étcsokoládé
2 evőkanál mogyoróvaj
6 evőkanál tej
Elkészítése:
A vaníliakrémet a tejjel kikavarjuk, az előírás szerint.
Attól függően, hogy milyen magas süteményt szeretnénk készíteni, előveszünk egy kisebb, vagy közepes méretű lekapcsolható oldalú formát. Egy sor kekszet rakunk bele, szorosan egymás mell.
A krém felét rákenjük.
A banánokat felkarikázzuk, a felét a krémre halmozzuk.
Befedjük egy újabb réteg keksszel, majd erre kenjük a maradék krémet és a banánkarikák másik felét is rátesszük.
Befedjük keksszel.
A csokoládét felolvasztjuk, hozzáadjuk a mogyoróvajat, a tejet, összekavarjuk és a sütemény tetejére kenjük.
Csokoládédarabokkal díszíthetjük.
Legalább 2 órára hűtőbe tesszük, de akkor a legfinomabb, ha egész éjjel a hűtőben van, így a keksz megpuhul.
Forrás: http://ketkes.com/