Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
2 csomag kakaós keksz (Győri Édes)
15 dkg puha vaj
4-5 ek sűrített tej
Összeállításhoz:
2 ostyalap
1 kis üveg sárgabarack lekvár
Gesztenyekrémhez:
50 dkg gesztenyemassza
0,5 dl sütőrum
10 dkg mascarpone
Tetejére:
1 csomag csokoládés cukormáz
A kakaós kekszet ledaráljuk, majd összegyúrjuk a puha vajjal és a sűrített tejjel. Két folpack között az ostya méretére kinyújtjuk. Az egyik ostyalapra lekvárt kenünk, ráfektetjük a kakaós tésztát és befedjük a másik ostyával. Rásimítjuk a mascarponéval és rummal elkevert gesztenyemasszát, végül a csomagoláson leírtak szerint elkészített mázat. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ostya megpuhuljon és az ízek összeérjenek. Másnap hosszúkás szeletekre vágjuk, és tálcára rendezve kínáljuk.
2 csomag kakaós keksz (Győri Édes)
15 dkg puha vaj
4-5 ek sűrített tej
Összeállításhoz:
2 ostyalap
1 kis üveg sárgabarack lekvár
Gesztenyekrémhez:
50 dkg gesztenyemassza
0,5 dl sütőrum
10 dkg mascarpone
Tetejére:
1 csomag csokoládés cukormáz
A kakaós kekszet ledaráljuk, majd összegyúrjuk a puha vajjal és a sűrített tejjel. Két folpack között az ostya méretére kinyújtjuk. Az egyik ostyalapra lekvárt kenünk, ráfektetjük a kakaós tésztát és befedjük a másik ostyával. Rásimítjuk a mascarponéval és rummal elkevert gesztenyemasszát, végül a csomagoláson leírtak szerint elkészített mázat. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ostya megpuhuljon és az ízek összeérjenek. Másnap hosszúkás szeletekre vágjuk, és tálcára rendezve kínáljuk.
Forrás: https://www.facebook.com