Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
30 dkg kakaós keksz
10 dkg vaj
50 dkg mascarpone
2 dl habtejszín
2 tasak habfix
3 evőkanál porcukor
2 tasak vaníliás cukor
5 dkg fehér csokoládé
10 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A kekszet összetörjük, majd jól elkeverjük a vajjal és lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk. A mascarponét a porcukorral és a vaníliás cukorral összedolgozzuk, a fehér csokoládét lereszeljük és belekeverjük. A habot felverjük és hozzáadjuk a habfixet, majd összedolgozzuk a krémmel, eloszlatjuk a kekszes alapon. Közben felolvasztjuk az étcsokoládét és a krém tetejére csorgatjuk, lehűtve kínáljuk.
30 dkg kakaós keksz
10 dkg vaj
50 dkg mascarpone
2 dl habtejszín
2 tasak habfix
3 evőkanál porcukor
2 tasak vaníliás cukor
5 dkg fehér csokoládé
10 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A kekszet összetörjük, majd jól elkeverjük a vajjal és lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk. A mascarponét a porcukorral és a vaníliás cukorral összedolgozzuk, a fehér csokoládét lereszeljük és belekeverjük. A habot felverjük és hozzáadjuk a habfixet, majd összedolgozzuk a krémmel, eloszlatjuk a kekszes alapon. Közben felolvasztjuk az étcsokoládét és a krém tetejére csorgatjuk, lehűtve kínáljuk.
Forrás: http://ketkes.com