EZT IDD LEFEKVÉS ELŐTT ÉS VILLÁMGYORSAN MEGSZABADULHATSZ AZ ÚSZÓGUMITÓL!


Ajánld ismerőseidnek!




A fogyás óriási küzdelem lehet, ezt mindenki, aki valaha próbált már fogyni, tudja tanúsítani. Most egy különösen hatékony módszert ajánlunk azoknak, akik régóta sikertelenül küzdenek a hasi zsírpárnákkal.

Ez a recept alkalmas a zsír mennyiségének csökkentésére a testben, azon belül is főként a has tájékán.
Ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthető és alkalmazható. Egy pohárral kell meginni belőle mindennap lefekvés előtt. A legjobb, hogy tényleg gyorsan hat és az első eredményeket már nagyon rövid idő alatt láthatjuk!

Azért éppen lefekvés előtt kell meginni, mert az emberi anyagcsere alvás közben lelassul. Ez az ital azonban segít a testnek több kalóriát elégetni azzal, hogy serkenti az anyagcserét, miközben alszunk. Hát nem nagyszerű?

Ráadásként a recept a természet legegészségesebb növényeit tartalmazza, mint a gyömbér, a citrom, az aloe vera, korianderzöld és uborka, melyek mindegyike csodát művel a derekunkkal.

A citrom kiemelkedően hatékony a mérgek eltávolításában, melyek a szervezetben nap mint nap lerakódnak. A szervezet alapos megtisztításán túl gyorsítja az anyagcserét és a zsírégetést is.

A gyömbér az egyik legjobb gyógynövény emésztésünk szempontjából. Megakadályozza, hogy túlegyük magunkat, gyorsan elégeti a felesleges zsírt, meggátolja a székrekedést és gyorsítja az anyagcserét.

Az uborka az egyik leghatékonyabb növény a túlsúly ellen. Magas a víz- és a rosttartalma, de nagyon kevés kalóriát tartalmaz. Csupán 45 kalória található egy egész uborkában.

Az aloe vera leve bővelkedik természetes antioxidánsokban, melyek segítik eltávolítani a káros szabadgyököket a szervezetből, ezáltal csökkentik a gyulladásos folyamatokat is. Ráadásként serkenti az anyagcserét és növeli az energiaszintet, így szabályozza a testtömeg indexet (BMI).

A petrezselyem és korianderzöld szintén nagyon hatékonyak a súlycsökkentésben, mivel ezek a növények alacsony kalóriatartalmúak, ugyanakkor sok vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaznak. Megakadályozzák a vízvisszatartást, csökkentik a puffadást és a gyomorpanaszokat.





Recept:

Hozzávalók:
1 citrom
1 gyömbér reszelve
1 aloe vera lé
1 uborka
1 csokor petrezselyem vagy korianderzöld
½ pohár víz
Ennek az italnak az elkészítése nem is lehetne egyszerűbb.

Csak tegyük az összes hozzávalót egy turmixgépbe és addig turmixoljuk, míg homogén állagot nem kapunk.

Egy pohárral igyunk lefekvés előtt!

Forrás:  http://bidista.com