GYORS FOGYÁS: NAPI 1 KG CITROM DIÉTÁVAL!


Ajánld ismerőseidnek!





Friss orvosi tanulmányok szerint a citrom és a citromos víz jelentősen serkentik az anyagcserét és a zsírégetés folyamatát. Ennek alapján joggal hihetjük, hogy a citrom diéta az, amire mindig is szükségünk volt. Hogy elérjük a vágyott eredményt és annyit fogyjunk, amennyit szeretnénk, mindenképpen ki kell próbálni ezt a módszert! Ezzel a hihetetlen diétával nagyon gyorsan fogyhatunk, 1 kg-ot egy nap alatt!

Orvosi szakértők ezt a diétát citromos tisztításnak is nevezik.
Azért, mert a diéta során a test megtisztul a felhalmozódott káros anyagoktól. Emellett fokozza az anyagcserét és erősíti az immunrendszer működését is. Aki kipróbálja, úgy fogja érezni, teljesen felfrissült és tele van energiával.

A diétát Beyonce diétájának is nevezik, mivel a sztár ezzel a módszerrel adott le 38 kg-ot terhessége után.

Fogyókúrás citrom diéta – recept:
Hozzávalók:
• 8 pohár víz
• 6 citrom leve
• ½ bögre méz
• néhány jégkocka
• 10 menta levél






Elkészítés:
A vizet tegyük egy edénybe és melegítsük fel. Csak addig melegítsük, hogy ne legyen forró és ne kezdjen el forrni, egészen pontosan ne legyen több 20 fokosnál. Az összes hozzávalót adjuk a vízhez, főzzük 2 percig, majd vegyük le a tűzről. Amikor kihűlt, tegyük a hűtőbe és hagyjuk bent néhány órára. Ezután keverjük össze és kész is az ital.

Hogyan alkalmazzuk:
Megjegyzés: Minden alkalommal tegyünk egy jégkockát a pohárba, mert a szervezetnek plusz energiát kell felhasználnia ahhoz, hogy a hideg italt felmelegítse.
1 pohárral igyunk meg reggeli előtt. A reggeli gyümölcssaláta legyen. Este 11-kor igyunk meg még egy pohárral, mellé rágcsáljunk el néhány szem mandulát.

Ebédre együnk főtt tojást salátával. A salátára önthetünk olívaolajat és almaecetet, ami szintén hatékonyan olvasztja a zsírt. Délután 4-kor igyunk meg egy pohár citromos italt és együnk némi gyümölcsöt. A vacsoránk grillezett hal vagy csirke legyen salátával. Két órával elalvás előtt igyunk meg még egy pohárral a citromos fogyasztó italból.

Ha méregteleníteni és nem fogyni szeretnénk, az italból a teljes elkészített mennyiséget meg kell inni a nap folyamán. Ezt legalább 5 napon keresztül tegyük meg, közben pedig ne együnk semmilyen feldolgozott vagy egészségtelen élelmiszert. Kezdjük el azonnal a citromos diétát és már egy héten belül látni fogjuk az eredményeket!


Forrás:  http://bidista.com