Négynapos barna rizs diéta, akár napi fél kilót is fogyhatsz így!


Ajánld ismerőseidnek!




A méregtelenítő kúra sok féle lehet, a léböjtöt nem mindenki bírja, mivel nehéz leküzdeni az éhségérzetet, nekik ideális ez a kúra. A négynapos időszak alatt a szervezetben felhalmozódott méreganyagok kiürülnek, így az anyagcsere is felgyorsul és a fogyás beindul.

A szervezet a kúra alatt hozzájut a számára szükséges energiához, de nem jut fölösleges kalóriákhoz, így a fogyás azonnal beindul.

Négynapos barna rizs kúra:
A négy nap alatt semmi mást nem fogyasztunk, csak barna rizst és fekete babot. Naponta háromszor étkezünk, tehát reggelire, ebédre és vacsorára is ezt fogyasszuk. Minden étkezés kétharmada rizsből és egyharmad főtt fekete babból áll. Ha szeretnénk külön is ehetjük a rizst, ebben az esetben naponta kétszer rizst fogyasztunk, egy étkezés folyamán pedig fekete babot. Annyit ehetünk, amennyi jólesik, nincs megszabott mennyiség, de az étkezések között nem szabad nassolni.
A rizst enyhén sós vízben megfőzzük és cayenne borssal ízesítjük. Pörkölt szezámmaggal, friss petrezselyemzölddel ízesíthetjük. A babot enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és úgy fogyasztjuk.





Igyunk szénsavmentes ásványvizet, cickafark és kamilla teát, édesítőszer nélkül. Más folyadékot ne fogyasszunk.
A három étkezés között nem lehet mást enni, azonban bő folyadékbevitellel csökkenthetjük az étvágyat.
A barna rizs tápláló, mégsem kalóriadús. Elősegíti a bél, a máj és az epe méregtelenítését, vagyis kiűzi a szervezetből a méreganyagokat. A méregtelenítőkúra folyamán az anyagcsere felgyorsul, így a plusz kilók villámgyorsan lemennek.

A fekete bab jótékony hatással van a női testre, így a méh és petefészekproblémák, menstruációs zavarok esetén is ajánlott a fogyasztása.

A kúra folyamán tehát csak rizst és fekete babot fogyasztunk. Szénsavmentes vizet és gyógyteákat ihatunk. Fontos betartani a kúra szabályait, hogy a szervezetben felhalmozódott méreganyagok valóban kiürülhessenek és a fogyás beindulhasson.


Forrás:  http://ketkes.com