Ajánld ismerőseidnek!
HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ:
30 dkg liszt, 8 dkg margarin, 3 evőkanál porcukor, 1/2 cs. szalalkáli 0.25 dl tejben feloldva, 1 egész tojás,
Az anyagokból tésztát gyúrunk, ha szükséges pici tejet adhatunk hozzá. 3 lapot sütünk.
KRÉM:
0,5 liter tej, 7 evőkanál liszt,
25 dkg cukor, 0,5 dl kávé, 1 cs. margarin
Tejben elkeverjük a lisztet és sűrűre főzzük.
A cukrot felolvasztjuk, beleöntjük a kávét, összefőzzük.
A kettőt összekeverjük, majd ha langyosra hűl hozzáadjuk a habosított margarint.
A lapokat megtöltjük, pár órát hűtjük és szeleteljük.
30 dkg liszt, 8 dkg margarin, 3 evőkanál porcukor, 1/2 cs. szalalkáli 0.25 dl tejben feloldva, 1 egész tojás,
Az anyagokból tésztát gyúrunk, ha szükséges pici tejet adhatunk hozzá. 3 lapot sütünk.
KRÉM:
0,5 liter tej, 7 evőkanál liszt,
25 dkg cukor, 0,5 dl kávé, 1 cs. margarin
Tejben elkeverjük a lisztet és sűrűre főzzük.
A cukrot felolvasztjuk, beleöntjük a kávét, összefőzzük.
A kettőt összekeverjük, majd ha langyosra hűl hozzáadjuk a habosított margarint.
A lapokat megtöltjük, pár órát hűtjük és szeleteljük.
Forrás: Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje