TERMÉSZETES GYÓGYMÓD AZ ÍZÜLETEKRE, A HÁTRA ÉS A LÁBAKRA – A FÁJDALOM 1 HÓNAP ALATT MEGSZŰNIK!

Ajánld ismerőseidnek!





A stressz, a rossz testtartás, a sok ülés, az egészségtelen életmód mind olyan tényezők, melyek nyak-, ízületi, láb- és hátfájdalomhoz vezethetnek. Ezek nagy fájdalmat okoznak és számos más tünettel járnak együtt. Fontos megjegyezni, hogy fájdalmat sosem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel az egész életünkre kihatással lehet.

A modern élet nem hagy időt arra, hogy magunkra is figyeljünk, folyamatos rohanásban vagyunk. Ha neked is folyamatosan fájdalmaid vannak, de időd nincs arra, hogy ezzel behatóbban foglalkozz, most mutatunk egy megoldást.

A következő recept egy teljesen természetes gyógymód a hát, a láb és az ízületek fájdalmára.





Hozzávalók:
150 g zselatin (egy havi adag)
hideg víz
Hideg vízben oldjunk fel 5 g zselatint és jól keverjük el. Várjunk másnap reggelig, míg zselés állagú lesz. Adhatunk hozzá mézet, joghurtot, gyümölcslevet, hogy gazdagítsuk az ízét.

Minden reggel éhgyomorra igyunk belőle egy hónapon át. Az első eredmények egy hét után jelentkezni fognak, de ekkor még ne hagyjuk abba a kezelést.

6 hónap után tartsunk szünetet a kúrában!

Ennek az italnak a hatékonysága annak köszönhető, hogy az ínak, a porcok, a csontok és a kollagén aminosavakból állnak, melyek helyreállítják a szöveteket. Az ital erősíti a szalagokat és az immunrendszert. A zselatin rendszeres használata megvéd az ízületi gyulladástól és a csontritkulástól is. 

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://bidista.com