Csodaszép, finom grízes, meggyes krémes! Csábító finomság!

Ajánld ismerőseidnek!





Grízes krém:

1 üveg meggybefőtt leve
3 dl tej
8 evőkanál búzadara
3 evőkanál cukor (ezt megfőzzük)

Elkészítés

A meggyet apró kockára vágjuk (hagyunk pár szemet )és a kész megfőzött krémbe keverjük. Ez a krém (még langyosan) kerül az alsó lapra. Kirakjuk a pár szem meggyel, amit félre tettünk.





Vaníliás krém:

2 csomag vaníliapuding
3 evőkanál cukor
8 dl tej-ezt megfőzzük ,- ha kihűlt,hozzáadunk 25 dkg Ráma margarint, s tovább verjük habosra.
Ez a krém kerül a meggyes krémre. (egy kis krémet hagyunk a süti tetejére). Befedjük a másik sárga piskótával. Lekenjük a félretett krémmel, majd 3-4 dl tejszínhabot jól felverünk keményre, ezt óvatosan rásimítjuk a sütire és csokidarával megszórjuk. Tepsi mérete:25×35 cm

Jó étvágyat kívánok! 

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  https://ketkes.com