Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
500 g háztartási keksz,
50 ml tej (a mártogatáshoz),
2 db tojás,
100 g vaj,
100 g porcukor,
50 g liszt,
150 ml tej,
reszelt csokoládé.
Elkészítés:
Kavarjuk ki a tojásokat a porcukorral, majd adjuk hozzá a vajat és kavarjuk tovább ameddig a cukor elolvad. Öntsük hozzá a tejet és lassanként szórjuk bele a lisztet, majd tegyük oda főni. Addig főzzük lassú tűzön, folyamatosan kavargatva ameddig egy sűrű krémet kapunk. A kekszet egyenként mártogassuk bele az 50 ml tejbe és rakjuk egy tálcára, majd kenjünk rá a krémből, rétegezzük egy sor keksz egy sor krém, addig folytassuk ameddig a hozzávalók el nem fogynak. A tetejét szórjuk meg reszelt csokoládéval, majd tegyük pár órára hűtőbe. Jó étvágyat!