Így készítsd ezután a burgonyát, hogy a férjed is szívesen fogyassza! fotókkal ,lépésről - lépésre

Ajánld ismerőseidnek!







A sült borgonya nem csak finom, hanem mondhatnánk, hogy a legkedveltebb ételek közé tartozik, hiszen nagyon sokféleképpen el lehet készíteni. Más szóval, tökéletes táplálék. De általában a burgonya sütés neked is meg nekem is azt jelenti, hogy hosszában, egyenesre felvágjuk megsütjük, esetleg reszelünk rá egy kis sajtot. De jó hírünk van. Mos eljuthatunk a burgonyasütés következő szintjére. 
Ki gondolta volna, hogy néhány óvatos vágás elvezet minket ezekhez a finom falatokhoz.
Mutatjuk lépésről lépésre:
1. Fogjunk egy burgonyát és vágjuk le a tetejét

2. Egy kisebb késsel, óvatosan vágjunk öt vagy hat koncentrikus kört (attól függ, hogy mekkora a burgonyánk)

3. Most fordítsuk fejjel lefele a burgonyát és a nap sugaraihoz hasonlóan vágjuk meg egész körbe. Vigyázzunk, hogy középen maradjon egy rész, ami összefogja.

4. Ismét fordítsuk meg és már látnunk kell, hogy az egész burgonyánk fel van szeletelve

5. Öntsünk rá egy kevés olajat, majd sózzuk meg

6. Kb. 1 órán át süssük... (így néz ki 30 perc után)

...egy óra múlva





7. Most adjunk hozzá egy kevés reszelt sajtot a tetejére és süssük még 5 percig

Jó étvágyat!




Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.mindenegybenblog.hu/nagyi-receptjei/igy-keszitsd-ezutan-a-burgonyat-hogy