Ajánld ismerőseidnek!
Ez az egyszerű parmezános burgonya remek köretként vagy előételként.
Hozzávalók, mintegy 4-6 adaghoz:
3 evőkanál (45 g) vaj, olvasztva
2 evőkanál (25 g) parmezán sajt
1 teáskanál (3g) fokhagymapor
1 teáskanál kakukkfű
só és frissen őrölt fekete bors
8-10 arany burgonya (1,4 kg) 1,6 mm vastagra vágva
1. Melegítsd elő a sütőt 190 ° C fokra. 12 muffinformát vajazz ki
2. Helyezzük a burgonya szeleteket egy nagy tálba.
Adjunk hozzá olvasztott vajat, parmezán sajtot, kakukkfüvet, fokhagymát, sót, borsot.
4. Süssük addig, amíg aranybarna,lesz, 55 perc- 1 órán át. 5.
Vegyük ki, hagyjuk őket pihenni 5 percig
és díszítsük parmezán sajttal és kakukkfűvel