Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
40 dkg liszt
15 dkg cukor
2-3 ek tejföl
20 dkg Rama margarin
4 tojássárgája
1 sütőpor
Habhoz
4 tojásfehérje
15 dkg cukor
25 dkg darált dió
Krémhez
2 cs vaníliás puding
1/2 liter tej
25 dkg Rama margarin
25 dkg kristálycukor
Elkészítés:
A lisztet a cukorral, a tejföllel, a margarinnal, és a tojás sárgával, valamint a sütőporral összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. A tésztát egyenként kisodorjuk, majd a diós habbal megkenjük, és megsütjük. A vaníliás pudingot a tejjel összefőzzük, majd a Rama margarint a kristálycukorral kikeverjük. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a két masszát, majd a 3 lap közé töltjük az így kapott krémet