Ajánld ismerőseidnek!
22/34 cm a tepsi
50 dkg finomliszt
7dkg margarin
15 dkg porcukor
1evő kanál méz
1tojás sárgája
4 evőkanál tejföl
1 kiskanál szódabikarbóna
5 dkg egész mák
A krém hozzávalói:
3 csg vaníliás pudingpor
1 ek liszt
1 liter tej
20 dkg vaj
25 dkg porcukor
2 csg vaníliás cukor
A mázhoz:
15 dkg csokoládé
5 dkg vaj
5 dkg fehér csokoládé
3 dkg vaj
50 dkg finomliszt
7dkg margarin
15 dkg porcukor
1evő kanál méz
1tojás sárgája
4 evőkanál tejföl
1 kiskanál szódabikarbóna
5 dkg egész mák
A krém hozzávalói:
3 csg vaníliás pudingpor
1 ek liszt
1 liter tej
20 dkg vaj
25 dkg porcukor
2 csg vaníliás cukor
A mázhoz:
15 dkg csokoládé
5 dkg vaj
5 dkg fehér csokoládé
3 dkg vaj
Elkészítés:
A lapok hozzávalóit összegyúrjuk és 4 lapot sütünk.
3 cs vaníliás pudingból 1 evő kanál liszttel és 1 liter tejjel krémet főzünk.
Kihűtjük.
20 dkg vajat,25 dkg porcukorral és 2 cs vaníliás cukorral kikeverünk és a főzött krémmel jól összekeverjük és megtöltjük a lapokat!
A felső lapra is hagyunk egy vékony rétegnek való mennyiséget.
A két féle csokoládét a vajjal felolvasztjuk és a süteményt bevonjuk vele.
A krémre a sötét csokoládét visszük fel,majd csíkokban a fehéret.
Egy fogpiszkálóval vagy késsel a fehér csokoládét bele húzogatjuk a barna csokoládéba