Nevesincs krémes


Ajánld ismerőseidnek!


Hozzávalók:
A tésztához:
20 dkg finomliszt
16 dkg margarin
1 db tojássárgája
pici só
3 ek. víz

Töltelék:
6 db tojás
20 dkg cukor
15 dkg darált dió
4 ek. kakaópor
12 gramm sütőpor

Krém:
6 dl tej
2 csg vaníliás puding
15 dkg margarin
15 dkg cukor

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,3-4 órát állni hagyjuk,a hűtőbe tesszük.
2 cipót formálunk.
Mind2-t kinyújtjuk,az egyiket tepsi hátán megsütjük.
A másikat a tepsibe helyezzük./22×34 cm/
A töltelék hozzávalóit elkészítjük.
A tojásokat a cukorral 12 perc alatt habosra keverjük.

A diót,kakaóport a sütőporral elvegyítjük és fentiekkel elkeverjük,majd

a tésztára öntjük és 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krémet elkészítjük:fél liter tejben a 2 vaníliás pudingot felfőzzük,kihűtjük.
A margarint a cukorral habosra keverjük és összekeverjük.
A krémet a tésztára simítjuk,a lappal befedjük és porcukorral meghintjük

Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit)