Íme a rák egyik legjobb ellenszere

Ajánld ismerőseidnek!






A rák gyógyítását számtalan orvos kutatta és kutatja a mai napig, eddig azonban nem sikerült nagy előre lépést tenni a daganatok megakadályozásában illetve azok kezelésében.

Az egyik brazíliai napilap a minap arról számolt be, hogy egy ferences testvér, Fray Romano felfedezte a rák ellenszerét. Visszatért a régi, a természetben fellelhető növényekre épülő gyógymódokhoz. Receptjéért, tanácsaiért nem kér pénzt. A gyógyító szer jótékony hatása már az első héten megmutatkozik, s mivel már eddig is nagyon sok ember egészségét visszaadta, receptjét Romano testvér felrakta a világhálóra is, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen.

Receptje fő összetevője az aloe vera, amely immunstimuláló, gazdag antioxidánsokban, kiváló antibiotikum, mindemellett erős baktérium ölő hatása van.


Íme a recept


Hozzávalók:
- 1kg virágméz,
- két nagy, vagy három kisebb aloe vera levél,
- három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka.





Elkészítés:

Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük, amíg krémszerű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe és tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten is tárolhatjuk.

A barát szerint naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg belőle, legalább negyedórával a főétkezések előtt. Egy kúra tíz napig tart.
Utána célszerű orvoshoz fordulni, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor.
A teljes gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség. A készítmény egyetlen mellékhatásaként piros foltok jelenhetnek meg a bőrön, de ezek teljesen veszélytelenek.
Bár Romano testvér kifejezetten a rák ellen dolgozta ki, a készítmény nemrég egy huszonkilenc éves, sclerosis multiplexben szenvedő apácát is meggyógyított.

Lehet, neked nincs szükséged a fenti információkra. De az is lehet, hogy általad pont olyan emberekhez juthat el, akik egy újabb esélyt kaphatnak tőle, hogy folytathassák az elkezdett utat.


A fentiek kipróbálásából vagy ki nem próbálásából adódó következményekért a cikk publikálója semmilyen felelősséget nem vállal! Azt javaslom, hogy olvass utána a neten a hatásoknak és mindenképpen konzultálj orvosoddal.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is