Méregtelenítsd a vastagbelet egyszerűen


Ajánld ismerőseidnek!






Minden nap egészségtelen ételeket fogyaszthatunk, ezért szükség van néha egy alapos béltisztításra.

 Egy alapos béltisztítással méregtelenítheted az egész rendszert, helyreállíthatod szerveid megfelelő működését. Elkészíteni könnyű, csupán csak mézre és almaecetre van szükség.


Méz

A nyers, organikus, feldolgozatlan méz a természet valódi mesterműve, hiszen megszámlálhatatlan előnyt tartogat szervezetünk számára és segít számos betegség esetén. Legtöbb pozitív hatása az eugenolnak, egy fenolos összetevőnek tulajdonítható.


Aktív összetevői képesek lerombolni a rákos sejteket. A feldolgozatlan méz bővelkedik probiotikumban is, ami segít helyreállítani a bélflóra egészségét, ezáltal jobb lesz az emésztés és javul a tápanyagok felszívódása is.


Almaecet

A nyers, szűretlen almaecet az egyik legjobb természetes orvosság. Ebben található a hasznos acetobaktérium, ami lebontja az ételt a bélben.


Az almaecetnek antibiotikus hatásai is vannak, melyek csökkentik a refluxot, a gyomorsav túltengést és javítják a gyomor savtartalmát.


Számos antioxidánst tartalmaz, melyek támogatják az egészséget, mint a galluszsav, a katechin, a kávésav és a klorogénsav. Az ecetsav javítja az elfogyasztott ételekből a tápanyagok felszívódását.


Ha a vastagbél működése meggyengül, különféle tüneteket vehetünk észre magunkon. Az alábbi jelek mutathatják, hogy mielőbb szükségünk van a béltisztításra:








Fájdalom

Amikor a vastagbél nem tudja megfelelően ellátni funkcióját, gyakran tapasztalhatunk fájdalmat, elsősorban isiászt, fej- és hátfájást.


Székrekedés

Székrekedést okozhat az egészségtelen étrend, a vegyi anyagok, a stressz és egyéb méreganyagok, melyek arra késztetik a vastagbelet, hogy több nyálka termelésével védje magát, ami aztán a belek falán marad.


Fáradtság

A vastagbélben felhalmozódott méreganyagok a test valamennyi részébe eljutnak a véráramon keresztül és fáradtsághoz vezetnek.

 Akné

Ha a vastagbél tele lesz lerakódásokkal, a pórusok is megtelnek mérgekkel, ami akné kialakulását idézi elő.


Bűz

Amikor a vastagbél gázokat bocsát a testbe, kellemetlenné válhat a testszagunk, a leheletünk.

Megtisztíthatod természetes módon a vastagbelet az alábbi módszerrel:

Hozzávalók

●  2 evőkanál nyers méz,

●  2 evőkanál organikus almaecet,

●  2 dl meleg víz.

Rázd össze jól az almaecetet, hogy az alján lerakódott részecskék is felkeveredjenek. Utána 2 evőkanállal adj hozzá a meleg vízhez, majd tedd bele a 2 evőkanál mézet. Keverd meg jól, hogy a méz feloldódjon.


Éhgyomorra fogyaszd ezt az italt minden reggel és napközben is többször.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is