A tésztához:
23 dkg liszt,
3 evőkanál kakaópor,
2,5 teáskanál sütőpor,
0,5 teáskanál szódabikarbóna,
1 db tojás,
12 dkg porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
0, 8 dl napraforgó étolaj,
2,5 dl tejföl
Töltelék:
1 csomag vaníliás pudingpor,
3 evőkanál cukor,
3 dl tej,
150 gr tejföl.
A tészta hozzávalóit alaposan összekeverjük, , ha túl sűrűnek érezzük, pici tej adható hozzá.
A pudingot a tejjel, cukorral megfőzzük, ha hűlt, hozzákeverjük a tejfölt.
A maffinformákat kivajazzuk, kb 20 db-ra lesz szükségünk. A formák aljába a barna tésztának kb. felét belekanalazzuk. Erre rakosgatunk a tejfölös pudingból egy-egy bő teáskanállal, majd a barna massza másik felét is elosztjuk a formákba.
Előmelegített sütőben légkeveréssel 160-170 fokon készre sütjük ( nálam 30 perc, de a sütőtől függ) és a formákban hagyjuk kihűlni. Porcukrot hintettem a tetejére.