Sajtos-sonkás saláta, hidegen és melegen is fogyasztható csodás étel! Ezt még a férfiak is szeretik


 


 



A megszokott főzelékek helyett készíthetsz mennyei ételt is borsóból és kukoricából. Ez a finomság mámorító és pillanatok alatt elkésztíhető!

Hozzávalók:
20 dkg mirelit zöldborsó
20 dkg kukorica (konzerv)
20 dkg füstölt sonka
10 dkg ementáli
5 dkg parmezán
friss zöldpetrezselyem
1 teáskanálnyi fokhagymapor
só, bors

olaj

Elkészítése:
A sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal kiszedjük és egy tálba tesszük. A sajtokat lereszeljük és hozzákeverjük amíg forró, így ráolvad, megszórjuk a felszeletelt petrezselyemzölddel és már fogyaszthatjuk is. Hidegen és melegen is csodás fincsiség!




Forrás:  http://ketkes.com