Tejszínes mustáros csirkemell fél óra alatt kész is van! Csodás, laktató fincsiség és alig kell hozzá pár dolog


 


 




Fincsi husi és ínycsiklandó, krémes szaft! Sok -féle köretet kínálhatunk mellé, tökéletes ebédre és vacsira is.


Hozzávalók:
1 csirkemell
1 póréhagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj


Elkészítése:
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.


Forrás: http://ketkes.com