Málnás krémes tiramisu – ízletes, gyümölcsös felüdülés!



Ajánld ismerőseidnek! 



Hozzávalók
2 csomag babapiskóta
1 dl főtt fekete kávé
35 dkg mascarpone
2 evőkanál natúr joghurt
3 evőkanál porcukor
2 tasak vaníliás cukor
25 dkg málna
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor









Elkészítése
A babapiskóták felét lekapcsolható oldalú sütőformába rakjuk, minél szorosabban és kanalazunk rá néhány evőkanál kávét. A mascarponét, a cukrot, a joghurtot és a vaníliás cukrot krémesre keverjük. A negyedét egy tálba tesszük, a nagyobb adaghoz keverjük a megmosott, lecsöpögtetett málnát. 


A krémet a babapiskótára halmozzuk és befedjük a másik adag piskótával amit ugyancsak átlocsolunk a kávéval. A maradék krémet rákenjük a tetejére, megszórjuk a kakaóporral és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.


Forrás:  http://ketkes.com