Sütés nélküli vanìliàs kocka



Ajánld ismerőseidnek!



Hozzávalók
Hozzàvalók a laphoz : 

30 dkg daràlt hàztartàsi keksz
10 dkg margarin
3 evőkanàl porcukor
2 evőkanàl cukrozatlan kakaópor
5 evőkanàl habtejszìn (nem kell felverni)
1 csomag babapiskóta
0,5 dl fekete kàvé

A krémhez: 

1 vanìliàs pudingpor
6 evőkanàl cukor
4 dl tej
20 dkg mascarpone
1 tasak vanìliàs cukor

A tetejére: 

5 dkg csokolàdé reszelék







Elkészítése
A kekszet a margarinnal , a porcukorral, a tejszínnel, kakaóval jól összedolgozzuk.
Lekapcsolható oldalú sütőformàba nyomkodjuk.
A babapiskótâkat belemàrtjuk a kàvéba és szorosan egymàs mellé rakjuk, rà a kekszes alapra.
Közben a pudingot megfőzzük a megszokott módon, kihűtjük.
Belekeverjük a mascarponét és a vanilíàs cukrot, majd ràsimítjuk a babapiskóta tetejére.
Megszórjuk a csokolàdéreszelékkel, majd szeleteljük.