Karajszeletek minden jóval



Ajánld ismerőseidnek!



Hozzávalók
 4 szelet karaj csont nélkül 
• 2 db paradicsom 
• 2 db hegyes erős paprika 
• 2 fej vöröshagyma 
• 8 szelet bacon 
• 4 szelet trappista sajt 
• só 
• grill fűszer 
• 5 dkg vaj
• őrölt bors




Elkészítés:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk két fél szelet bacont, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika hagymát és két fél csík bacont.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.

Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem.

Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje