Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók
4 szelet karaj csont nélkül
• 2 db paradicsom
• 2 db hegyes erős paprika
• 2 fej vöröshagyma
• 8 szelet bacon
• 4 szelet trappista sajt
• só
• grill fűszer
• 5 dkg vaj
• őrölt bors
Elkészítés:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk két fél szelet bacont, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika hagymát és két fél csík bacont.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem.
4 szelet karaj csont nélkül
• 2 db paradicsom
• 2 db hegyes erős paprika
• 2 fej vöröshagyma
• 8 szelet bacon
• 4 szelet trappista sajt
• só
• grill fűszer
• 5 dkg vaj
• őrölt bors
Elkészítés:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk két fél szelet bacont, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika hagymát és két fél csík bacont.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem.
Forrás: Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje