Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók
4 tojás,
1 doboz sertésmájkrém,
1 kávéskanál mustár,
őrölt bors,
só;
a krémhez
2 dl tejföl,
1 evőkanál mustár,
1 kávéskanál porcukor,
fél citrom,
reszelt szerecsendió és őrölt bors,
só.
Elkészítés
A tojásokat keményre főzöm, és ha kihűltek, megtisztítva hosszában kettévágom mindegyiket. A sárgáját a sertésmájkrémmel, mustárral, kevés őrölt borssal jól összedolgozom, és visszatöltöm a tojásfehérjékbe. Egész tojás formára igazítom, és két-két darabot egy kistányérra helyezve a következő krémmel leöntöm: a tejfölt összekeverem a mustárral, sóval, borssal és szerecsendióval. Beleöntöm a fél citrom levét és a porcukrot Lehűtve tálalom.