Raffaelló szelet

Ajánld ismerőseidnek!





20×30 cm-es tepsihez
A tésztához:
3 db tojásfehérje
15 dkg cukor
10 dkg kókuszreszelék
5 dkg rétesliszt
1 tk sütőpor

A krémhez:
3 db tojás sárgája
10 dkg cukor
3 dl tej
15 dkg vaj
1 vaníliás pudingpor

A tetejére:
5 dkg kókuszreszelék







Elkészítés:
A tojásfehérjéket a cukorral habosra keverjük.
Hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket.
180 fokra melegített sütőben ,szilikonos sütőpapírral fedett sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Krém készítés:
A tojás sárgákat a cukorral,vaníliás pudingporral,tejjel csomómentesre keverjük és sűrűre felfőzzük.
Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük.
A kihűlt tésztára simítjuk,majd kókuszreszelékkel meghintjük.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      

Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje