Ajánld ismerőseidnek!
Eddig csak az elfoglalt, rohanós anyukák kedvence volt ez a recept, de ha kipróbálod, te is elmented majd magadnak.
Hozzávalók
1 csomag mézes tortalap
2 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
egy kevés vanília aroma
1 citrom reszelt héja
ét- és fehér csoki bevonó massza
5 dl tej
Elkészítés:
A legegyszerűbb készen megvenni a mézes lapokat, kibontani és megtölteni.
A krémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, az aromát, meg a citromhéjat is belekeverjük.
A pudingport sűrűre főzzük a tejjel. Amikor kihűlt, a margarinos krémmel jó habosra kikeverjük (géppel). Ezzel töltjük meg a 4 lapot.
A tetejét fehér csokival vonjuk be, és étcsokival csurgatjuk meg, így díszesebb.
Hosszúkás szeletekre vágjuk. Ezzel a mézes lappal 1 órát kell a hűtőben pihenni, szeletelés előtt, mert puha.