Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
• 50 dkg darált háztartási keksz
• 15 dkg porcukor
• 10 dkg Rama margarin
• 4 dl tej
• 4 evőkanál kakaópor
• 1 cs vaníliás cukor
• 2-3 evőkanál sárgabarack lekvár
• 1 ü rumaroma
A töltelékhez:
• 20 dkg Rama margarin
• 20 dkg kókuszreszelék
• 15-20 dkg porcukor
• 1 dl tejszín
• 1 dl kókuszlikőr
A tetejére:
• 5 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
A tésztához az összetevőket begyúrjuk, a hűtőbe tesszük.
A Rama margarint kihabosítjuk a porcukorral, hozzáadjuk a kókuszt, tejszínt és a likőrt. Hagyjuk állni tíz percet.
A tésztát kókuszreszelékkel bőven megszórt alufólián téglalap alakúra nyújtjuk.
A tölteléket kézzel elosztjuk a tésztán lenyomkodjuk. A tésztát óvatosan felcsavarjuk, megformázzuk és kókuszreszelékben meghempergetjük.
Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.