Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók
A tésztához
30 dkg liszt
12 dkg margarin
12 dkg cukor
2 tojássárgája
fél dl tejföl
sütőpor
A töltelékhez
1 csomag vaníliás pudingpor
3,5 dl tej
10 dkg túró
10 dkg darált mák
15 dkg cukor
fél dl tejföl
2 tojásfehérjehab
A krémhez
1 csomag vaníliás pudingpor
3,5 dl tej
15 dkg cukor
10 dkg margarin
15 dkg étcsokoládé
Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, vajjal kikent, lisztezett tepsibe nyújtjuk. A töltelékhez a tejben megfőzzük a pudingport, hozzákeverjük a túrót, mákot, cukrot a tésztára simítjuk, és készre sütjük.
Közben a krémhez is megfőzzük tejjel a pudingport, beletesszük a cukrot, margarint. A kihűlt sütire kenjük, az étcsokoládét felolvasztunk és a tetejét bevonjuk vele.