Sütés nélküli puncskocka

Ajánld ismerőseidnek!



 


30 dkg babapiskóta
30 dkg sárgabaracklekvár
10 dkg cukor
0,5 dl víz és rumaroma keveréke együtt (rumaroma ízlés szerint)
10 dkg mazsola
1 db citrom reszelt héja
1 evőkanál kakaópor

A mázhoz.
1 Dr.Oetker puncsmáz
Továbbá:
Hirdetés


15×25 cm -es forma folpackal bélelve





Elkészítése:
A cukrot,lekvárt,rumos vizet ,a mazsolával feltesszük főni.
Kevergetjük,és ha a cukor elolvad,a mazsola megduzzad,levesszük a tűzről,a kakaóport hozzá keverjük.
A babapiskótát összetörjük,3 - 4 db-ot vékonyabb csíkokra vágtam.
A babapiskótát leöntjük a forró felfőzött anyagokkal.
Ezután összekeverjük és folpackkal bélelt formába simítjuk.
Amikor kihűlt,a mázzal bevonjuk.
A zacskón megtalálható a használati utasítás.
1-2 órára a hűtőbe tesszük és négyzet alakúra vagy szeletekre vágjuk.
Finom lett!

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje