Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
2 x 2 tojásos kakaós piskótát sütünk a szokott módon./ 16x24 cm-es tepsi/
Krémhez:
1 cs. vanília pudingpor
3 dl tej
10 dkg cukor / ízlés szerint/
1 dl tejszín / nálam növényi/
30-40 dkg gyümölcs / nálam erdei vegyes/
+ 1 cs. színtelen tortazselé
Elkészítés:
A kakaós piskótát a szokott módon megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a krémet. A pudingot a cukorral és a tejjel összekeverjük folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. Hűlés után beletesszük a gyümölcsök felét és robotgéppel jól összekeverjük. A tejszínhabot kemény habbá verjük és óvatosan a pudingos krémhez keverjük. Megtöltjük a piskótánkat a krém felével, a másik felét a piskóta tetejére simítjuk. Hűtőbe tesszük, míg a krém megdermed. Kirakjuk a maradék gyümölcsökkel. A színtelen zselatint a tasak hátoldalán lévő utasítások szerint elkészítjük és a gyümölcsök tetejére öntjük. Jól lehűtjük és tetszés szerint díszítjük!
Jó étvágyat kívánok!