Kefires meggyes pite


Ajánld ismerőseidnek!







HOZZÁVALÓK
3 db tojás
1 kis pohár kefir (140 vagy 150 grammos, a többi hozzávalót ezzel a kefires pohárral mérjük ki)
2 pohár cukor
3 pohár liszt
1 pohár étolaj
1/2 csomag sütőpor
A tetejére:
magozott meggy




A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak.
A sárgáját összekeverjük a többi hozzávalóval, majd, amikor már habos, a felvert tojásfehérjét is hozzáadjuk, és óvatosan összeforgatjuk.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk meggyel, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.Ennél a receptnél, a meggy nem ül le a tészta aljára! 

      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      
Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje