5 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy


Ajánld ismerőseidnek!






A Kos jegy alatt születettek szenvedélyek, intenzív embere és erős személyiségükről ismertek. Bár lehetnek dinamikus személyek, akiknek határozott véleményük van, még is fantasztikus barátokká avánzsálhatnak. Íme néhány ok, hogy miért van szükségünk egy Kosra az életünkben:

Hirdetés


A Kos mindig szenvedélyes és szórakoztató
A Kos folyamatosan új lehetőségeket keres a szórakozásra. Energikusak és gyakran tűnnek úgy, hogy igazi tűz lobog bennük. Van oka annak, hogy a Kos csillagjegy alatt születettek ennyire dinamikusak. Egy tonna energiával rendelkeznek, amit le kell vezetniük, ezért szeretnek parancsolgatni, de mégis lenyűgöző a személyiségük.  A Kosok gyakran tűnhetnek kicsit gyerekesnek, ez azért lehet, mert ők az első állatövi jel. Általában pozitív a gondolkozásuk, és szeretik látni a jó dolgot a világban, és ezért őszintén optimisták. A gyerekességük megnyilvánul a szórakozási kedvükben is.

A Kost nagyon ritkán aggasztja, hogy mások mit gondolnak róluk, mert elsődleges céljuk, hogy szórakoztassák az őket körülvevő embereket, ezért a társaság központi helyét foglalják el. Lényegében arra törekszenek, hogy élvezzék az életet, és nincs idejük arra, hogy mások véleményével foglalkozzanak.

A Kos brutálisan őszinte
Sosem kell aggódnod egy Kos barátjaként, hogy ő szeret-e téged eléggé, hiszen a brutális őszinteségével úgyis megmondja, ha nem így lenne. A Kosok hajlamosak arra, hogy feldühítve eltűnjenek az emberek életéből (beleértve a barátságokat is), de helyes kommunikációval ez megakadályozható.

A Kosok közvetlenek és egyszerűek, ha valami számára zavaró dolgot teszel, akkor biztos, hogy közölni fogja veled ezt. Ha nem kedvelnek téged, akkor azt is elmondják kertelés nélkül. A szándékaik mindig tiszták, így nem kell azon aggódnod, hogy nem tudod, hogy mit akar tőled egy Kos csillagjegyű ember. A Kos a legjobb barát is lehet, mert tökéletes tanácsokat, és véleményt tud mondani a veled kapcsolatos dolgokról, és ezt őszintén teszi. Ők mindig elmondják, ha nevetségesen nézel ki, és azt is, ha rossz partnert választottál magadnak.



A Kos erős akarattal rendelkezik
Lehet, hogy találkozni fogsz néhány emberrel, akik határozottabbak, mint egy Kos, de miután a dolgok mögé nézel rá fogsz jönni, hogy ők nem harcolnak annyira a sikerért, mint a Kosok. Nekik nem számít mennyire nehéz a harc, nem fogják feladni. Képesek arra, hogy pszichológiai nyomást is bevessenek a sikereik érdekében. A szeszélyes természetük csak előnyt jelent, hiszen fantasztikus motivátorrá teszik őket. Ha egy Kos a párod, vagy a barátod, akkor biztos lehetsz abban is, hogy önmagukért, és érted is harcolnak, ha arra kerül a sor.

A Kos kalandos és spontán
A Kosok életében nagyon fontos a szórakozás, és az ezt körüljáró izgalom. Viszont az, hogy ők szeretnek új dolgokat kipróbálni, ez nem jelenti azt, hogy ne kockáztatnának is. A spontán emberek, így a Kosok is sokszor mennek bele egy szerelmi kalandba, mert imádják az izgalmat.



A Kosok szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukbl, hogy valami újat tanuljanak, vagy új helyeket fedezzenek fel, így tökéletes útitársak lehetnek. A Kosok mind fizikailag, mind lelkileg hihetetlen gazdagok, és ez annak is köszönhető, hogy mindig felfedezik az újdonságokat.

A Kos hihetetlenül hűséges
Ez a csillagjegy fantasztikus barát és nagyon jó titoktartó. Annak ellenére, hogy őszinték, sosem fogják a titkaidat megosztani másokkal. Ha valamit megsúgsz neki, biztos, hogy nem tőle fog kiszivárogni. A Kosok nem fognak kibeszélni a hátad mögött, és másoknak sem fognak beszélni rólad, hiába kérlelik őket. Megvédik a hírnevedet, és megóvnak a bajtól, hiszen fontos nekik, hogy te is biztonságban legyél.

A Kosok nagyon bíznak az emberekben, így ha a barátja leszel egy ilyen csillagjegyű embernek, akkor ő feltétlenül fog hinni benned. Nem fogja kétségbe vonni a becsületességedet, így sose áruld el őt. A Kosok tökéletes barát alapanyagok, mert mindig különleges hely van a szívükben a többi ember számára.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is