5 érv bizonyítja, a Skorpió a legnagyszerűbb csillagjegy


Ajánld ismerőseidnek!





A Skorpió a legkiismerhetetlenebb csillagjegy. Nagyon vigyáz, hogy lelkét senki ne fejtse meg. Mégis ők a legjobb barátok és leghűbb társak, ha olyan szerencsés vagy, hogy közel kerülhetsz egyhez,

Mindentől megvéd. Ha egy Skorpió jegyű ember közel enged magához valakit, teljesen elfogadja, és megvédi az egész világgal szemben. A Skorpió a leglojálisabb jegy, tűzbe megy a barátaiért, élete szerelméért pedig meghalni is képes. Ha egy Skorpió melletted áll, nem kell félned semmitől, csak vigyázz, ne kerülj a rossz oldalára, mert ellenségeinek nem kegyelmez.
Megváltoztat. Különleges képessége van a Skorpióknak arra hogy a legjobbat hozzák ki a másik emberből. Energiájukkal átsegítenek a bajon, és segítenek feldolgozni és lezárni a múltat.


Megtanít szeretni. Senki sem tudja úgy felszínre hozni az elfojtott érzelmeket, mint egy Skorpió. Segít megértened és kezelned saját érzéseidet. Egy Skorpióval való kapcsolat után sosem leszel olyan, mint azelőtt.
Nagyon segítőkész. A Skorpió lételeme, hogy megment másokat. Barátait mindenben támogatja, társából kihozza a legjobb tulajdonságait.

Előtte nem lesznek titkaid. A Skorpió mindent észrevesz, nem lehet neki hazudni, meg se próbáld, mert azt azonnal megtorolja. A vesédbe lát, még azt is megmutatja, amit magad sem sejtettél, de csak azért, hogy fejlődj ezáltal.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is