Az alaphoz:
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált keksz
rum vagy rumaroma (ízlés szerint)
15 dkg porcukor – ezeket kevéske tejjel jól összegyúrjuk (nekem 1 dl tej sem kellett hozzá, ezért ajánlatos fokozatosan hozzáadni, nehogy túl lágy legyen)
A krémhez:
9 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg porcukor – ezeket felfőzzük, majd ha kihűlt
25 dkg margarint hozzákeverünk
Továbbá:
babapiskóta
rumos tej az áztatáshoz
tejszínhab
A gesztenyés masszát (alap) egyenletesen a tepsi aljára nyomogatjuk. A krém egyik felét rákenjük. A rumos tejbe forgatott babapiskóta a következő rész. (Vigyázz, nehogy túlságosan megszívja magát!) A krém másik felét is rákenjük. Végül a tetejére 2,5-3 dl kemény habbá felvert tejszínt simítunk.
Németh Tiborné Andrea receptje.