GESZTENYÉS-BABAPISKÓTÁS SZELET



Ajánld ismerőseidnek!





  Az alaphoz:

2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált keksz
rum vagy rumaroma (ízlés szerint)
15 dkg porcukor – ezeket kevéske tejjel jól összegyúrjuk (nekem 1 dl tej sem kellett hozzá, ezért ajánlatos fokozatosan hozzáadni, nehogy túl lágy legyen)
A krémhez:

9 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg porcukor – ezeket felfőzzük, majd ha kihűlt
25 dkg margarint hozzákeverünk
Továbbá:

babapiskóta
rumos tej az áztatáshoz
tejszínhab





A gesztenyés masszát (alap) egyenletesen a tepsi aljára nyomogatjuk. A krém egyik felét rákenjük. A rumos tejbe forgatott babapiskóta a következő rész. (Vigyázz, nehogy túlságosan megszívja magát!) A krém másik felét is rákenjük. Végül a tetejére 2,5-3 dl kemény habbá felvert tejszínt simítunk.

Németh Tiborné Andrea receptje.