Ajánld ismerőseidnek!
HOZZÁVALÓK
40 dkg liszt
20 dkg porcukor
15 dkg margarin
1 tojás
1cs sütőpor
tejföl
töltelék
1.5 kiló alma
fahéj
cukor
pici só
ELKÉSZÍTÉS
A tökéletes kakaós csiga titka! Ha így készíted nem folyik ki a töltelék!
A 40 dkg liszt 20 dkg porcukor 15 dkg margarin 1 tojás 1cs sütőpor annyi tejföl hogy jól gyúrható tésztát kapjunk.
Nekem egy nagy tejföl kB három negyede. Másfél kiló alma reszelve ízlés szerint cukor fahéj. Egy lapot nyújtunk a tészta jó felével erre megy az alma a megmaradt tésztából-tetejére rácsot készítünk.
Gázos sütőm van és már nem igazán új ezért én szinte mindent közép fokon sütök a hőfokról sajnos nem tudok érdemben választ adni.