Felhő szelet




Hozzávalók
Tészta hozzávalói:
2,5 dl víz
15 dkg zsír
15 dkg liszt
6 db tojás

Krém hozzávalói:
7,5 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
25 dkg margarin
15 dkg cukor

Krém tetejére:
1/2 liter Hulala tejszín


Tészta elkészítése:
A vizet a zsírral felforralunk, majd hozzákeverünk a lisztet és összefőzzük. Langyosra hűtjük, majd egyenként belekeverjük a tojásokat. A tepsit zsírral megkenjük és 2 lapot sütünk a tepsi hátán.





Krém készítése:
A pudingot a cukorral és a tejjel összekeverjük, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. Hűlés után hozzákeverjük a margarint is és az egyik lapra kenjük. Míg dermed a krém, addig a tejszínt kemény habbá verjük és a krémre kenjük. Erre ráhelyezzük a másik lapot. Porcukorral meghintjük a sütemény tetejét. Jó étvágyat kívánok hozzá!