Kókuszkrémes kekszes finomság – sütés nélküli édes bűbáj!



Ajánld ismerőseidnek! 



Hozzávalók
35 dkg háztartási keksz
6 dkg kókuszreszelék
6 dkg darált dió
10 dkg vaj
2,5 dl tej
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
2 evőkanál cukor
1 teáskanál instant kávépor
A középső réteghez:
2 kókuszos pudingpor
8 evőkanál cukor
9 dl tej
3 evőkanál kókuszreszelék

A tetejére:
20 dkg tejcsokoládé
1 teáskanál vaj










 Elkészítése
A kekszet apróra tördeljük, a kókusszal és a dióval összekavarjuk. A vajat, a tejet, a kakaót, a cukrot és a kávéport egy edénybe tesszük és lassú tűzön felfőzzük. Amikor minden alapanyag felolvadt el is készült, ekkor ráöntjük a kekszre és jól összekavarjuk. Ha nagyon száraz a massza, még egy kevés tejet önthetünk hozzá, a keksztől függ, mennyit szív fel.

A masszát lekapcsolható oldalú tortaformába halmozzuk és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a középső réteget. A pudingport, a tejet és a cukrot egy edénybe tesszük, a szokásos módon megfőzzük, belekeverjük a kókuszreszeléket. Amikor langyosra hűlt, a kekszre kenjük. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk és a pudingon elkenjük, vigyázzunk, hogy egyenletesen kenjük el. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd szeletelhetjük.

Forrás:  http://ketkes.com