Természetes csodaszer migrén ellen! Több ezer embernek segített már!


Ajánld ismerőseidnek!





A migrén sokakat kínoz, a borzalmas fejfájás mellett a szédülés, hányinger is felléphet, ami még elviselhetetlenebbé teszi a helyzetet. A gyógyszerek nem mindig hatnak elég gyorsan, sőt sokaknál nem is hoznak eredményeket, ezért érdemes a természetes megoldásokat is kipróbálni. Ne gazdagítsd a gyógyszergyártó cégeket, próbáld ki inkább a természetes megoldást, ami már sokaknak segített! Nem kerül sokba, gyorsan hat és nincs mellékhatása! A gyömbér a migrén természetes ellenszere! Készíts belőle főzetet és fedezd fel jótékony hatásait!

Mi kell a természetes ellenszerhez: (2,5 dl-s bögrét használunk)
2 bögre víz
1 bögre hámozott, szeletelt gyömbér
1 evőkanál méz
2 lime leve
2 bögre szénsavas ásványvíz
A két bögre vizet egy edénybe tesszük és forralni kezdjük, majd hozzáadjuk a gyömbért és lassú tűzön 5 percig főzzük. Majd leszűrjük, hozzákeverjük a mézet és kihűtjük. Ezután a főzethez keverjük a lime levét és az ásványvizet.





Hogyan alkalmazd?
Migrén esetén lassan kortyolgasd a gyömbéres italt. A legjobb, ha mindig van a hűtődben ebből a csodaszerből, mert nagyon gyorsan hat és nincs káros mellékhatása.

A gyömbér természetes fájdalomcsillapító és gyulladásgátló. A boltokban is kaphatóak hasonló gyömbéres italok, de ezek sokkal kevesebb gyömbért tartalmaznak, mint a házi variáció. A migrén esetén fontos, hogy erős gyömbéres italt készítsünk, mert így érhetjük el a legjobb hatást, ezért nem érdemes a bolti variációk mellett dönteni.



Forrás:  http://ketkes.com