Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
• 6 tojás
• 22 dkg kristálycukor
• 2 csomag vaníliás pudingpor
• kevés só
• házi sárgabaracklekvár
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak. Fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot és egyenként a tojások sárgáját. Ezután beleszórjuk a pudingporokat. Nem kell bele sütőpor.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, és 200 fokon kb. 10 percig sütjük. Ha megsült, kitesszük hűlni. Nem kell felgöngyölni, maradhat a tepsiben.
Ha kihűlt, megkenjük a lekvárral, ekkor tekerjük fel.
• 6 tojás
• 22 dkg kristálycukor
• 2 csomag vaníliás pudingpor
• kevés só
• házi sárgabaracklekvár
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak. Fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot és egyenként a tojások sárgáját. Ezután beleszórjuk a pudingporokat. Nem kell bele sütőpor.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, és 200 fokon kb. 10 percig sütjük. Ha megsült, kitesszük hűlni. Nem kell felgöngyölni, maradhat a tepsiben.
Ha kihűlt, megkenjük a lekvárral, ekkor tekerjük fel.