A TUDÓSOK AZT JAVASOLJÁK A NŐKNEK, NE HORDJANAK MELLTARTÓT! MOST MEGTUDHATOD, MIÉRT!


Ajánld ismerőseidnek!



A melltartósviselés rákot okozhat. Bármennyire is botrányosan és hihetetlenül hangzik, a tudósok is alátámasztják ezt a kijelentést. A nők napi viseletének elhagyhatatlan darabja valóban rákot okozhat. Ez alapjaiban rengeti meg az olyan világmárkákat, mint a Victoria’s Secret, aminek létalapját a push up melltartók adják.

A kutatás szerint a változókor előtt álló nőknél, akik nem viselnek melltartót, fele az esélye a mellrák kialakulásának azon nőkhöz viszonyítva, akik rendszeresen viselik ezt a fehérneműt.





Ezt mindenképpen tudnunk kell a melltartóról:
A melltartó könnyedén elzárhatja a nyirokkeringést a mellre gyakorolt nyomás miatt. Ez ahhoz vezethet, hogy a szervezet képtelen lesz kiüríteni a mérgeket. A lerakódott mérgek rákos sejtek növekedéséhez vezethetnek.
A melltartó típusa befolyásolhatja a nyirokkeringést. Minél szorosabb, annál kevesebb méreg tud kiürülni a testből.
A szoros melltartó növeli a csomók kialakulását a mellben.
A fémmel ellátott melltartó okozhatja a legtöb problémát. Ez a fém sajátos természete miatt van, vághat, karcolhat, dörzsölhet, felsértheti a bőrt.
Senki sem szeretne megereszkedett melleket, éppen ezért viselünk melltartót. Ugyanakkor tudnunk kell, hogy mikor a mellek szabadon mozognak, megfelelő masszázsban részesülnek, ez pedig segíti a nyirokkeringést és a méreganyagok eltávolítását.
Mi a megoldás?
Ha muszáj melltartót viselnünk, addig keressük a megfelelő méretet és fazont, míg meg nem találjuk. A melltartó se szoros, se tág ne legyen.
Csak olyan melltartót viseljünk, amiben nincs fém merevítő.

Váltsunk sportmelltartóra.

Forrás:  http://bidista.com