Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
3 dl görög joghurt
20 g zselatin
20 dkg porcukor
20 dkg mascarpone
25 dkg piros gyümölcs (málna, szeder, ribizli)
14 db babapiskóta
Elkészítése:
A joghurtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a gyümölcsök háromnegyedét. A zselatint az előírás szerint kevés vízben feloldjuk és a krémhez keverjük. A mascarponét a porcukorral kikeverjük, és a krémhez adjuk. Egy őzgerinc formát kibélelünk fóliával és beletesszük a babapiskótákat. A krémet belekanalazzuk és elsimítjuk. Hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy a krém megdermedjen. Amikor már szilárd, a fóliával együtt kiemeljük a formából. A tetejére halmozzuk a megmaradt gyümölcsöket és szeletelhetjük is.
3 dl görög joghurt
20 g zselatin
20 dkg porcukor
20 dkg mascarpone
25 dkg piros gyümölcs (málna, szeder, ribizli)
14 db babapiskóta
Elkészítése:
A joghurtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a gyümölcsök háromnegyedét. A zselatint az előírás szerint kevés vízben feloldjuk és a krémhez keverjük. A mascarponét a porcukorral kikeverjük, és a krémhez adjuk. Egy őzgerinc formát kibélelünk fóliával és beletesszük a babapiskótákat. A krémet belekanalazzuk és elsimítjuk. Hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy a krém megdermedjen. Amikor már szilárd, a fóliával együtt kiemeljük a formából. A tetejére halmozzuk a megmaradt gyümölcsöket és szeletelhetjük is.
Forrás: http://bidista.com