Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók
6 tojásból,
15 dkg porcukorból,
12 dkg lisztből
, 3 dkg kakóporból
és 0,5 dl olajból, 1 sütőporral piskótát sütünk tepsiben. Ha kihűlt, felkockázzuk.
Elkészítés
Egy megybefőtt levével (amit 5 dl-re vízzel kiegészítünk) megfőzünk 1 vaníliás pudingport, ízlés szerinti cukorral.
5 dl tejjel szintén megfőzünk 1 vaníliás (vagy lehet tejszínes is) pudingport, 5 ek. cukorral.
Egy tálba szórjuk a piskótakockák felét és ráöntjük a meggyes pudingot. Meggyszemekkel megszórjuk. Jöhet rá a piskótakockák másik fele, meggyszemek, majd ráöntjük a vaníliás pudingot.
Tálaláskor adhatunk még mellé tejszínhabot.