Mámorító tejszínkrémtorta, nagyon könnyű recept, bámulatos íz!

Ajánld ismerőseidnek!





Hozzávalók:

6 tojás
12 dkg liszt
12 dkg cukor
A krémhez:

5 dkg mazsola
10 dkg cukrozott gyümölcs
2 evőkanál rum
2 dl tejszín
A tetejére:

1 dl tejszín




Elkészítése:

A 6 tojásból, 12 dkg lisztből, 12 dkg cukorból sütött piskótát a következő krémmel töltjük meg: 5 dkg tisztított mazsolát és 10 dkg apróra vágott cukrozott gyümölcsöt meglocsolunk 2 evőkanál rummal, majd összekeverjük porcukorral édesített 2 dl tejszínből keményre vert tejszínhabbal (a tejszínhabhoz egy kevés olvasztott zselatint is tehetünk). Ezzel töltjük meg a piskótalapokat. A tetejét és oldalát is vékonyan bekenjük habbal. A tortát cukrozott gyümölccsel, cukrozott narancshéjjal, tejszínhabbal díszíthetjük, oldalát édes morzsával szórhatjuk be. Jól lehűtjük, és csak azután szeleteljük.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  https://bidista.com/mamorito-tejszinkremtorta-nagyon-konnyu-recept-bamulatos-iz/