Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
• 4 szelet karaj csont nélkül
• 2 db paradicsom
• 2 db hegyes erős paprika
• 4 fej gomba
• 4 szelet füstölt tarja
• 20 dkg trappista sajt
• 1 szál parasztkolbász
• só
• grill fűszer
• 5 dkg vaj
Hirdetés
• őrölt bors
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A sajtot lereszeljük.
A paradicsomot, csípős paprikát, kolbászt és a gombát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 3-4 szelet kolbászt, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, 2-3 szeletet a gombából, egy szelet főtt füstölt tarját és végül megszórjuk a reszelt sajttal.
Az egészet sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek friss salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!