HA CUKORBETEGSÉGGEL KÜZDESZ, CSUPÁN EZT A KÉT TERMÉSZETES HOZZÁVALÓT KELL ÖSSZEKEVERNED A GYÓGYULÁS ÉRDEKÉBEN!

Ajánld ismerőseidnek!






 VILÁGON NAGYON SOK EMBERT SÚLYT A CUKORBETEGSÉG PROBLÉMÁJA. MÍG RÉGEBB INKÁBB AZ IDŐSEBB KOROSZTÁLYT ÉRINTETTE A BETEGSÉG, MANAPSÁG MÁR SAJNOS EGYRE FIATALABB KORBAN IS KÜZDENEK FELE.

A cukorbetegség térhódítása sajnos a felgyorsult, rohanó, stresszes világunknak is köszönhető. Ha idejében nem foglalkozunk a problémával, és nem tartjuk be a szükséges életmódbeli változásokat, sajnos nagyon rossz vége is lehet. Annak érdekében, hogy a tünetek csökkenjenek, és az eredményeink újra közel álljanak a normálishoz, érdemes minden óvintézkedést megtenni.

Az első és legfontosabb dolog az életmódváltás. Teljes mértékben igyekezzünk betartani a táplálkozás szakértők, és a dietetikusok által előírt változtatásokat. Annak érdekében, hogy állapotunkban javulás következzen be, próbáljuk ki az alábbi természetes alapanyagú, de nagyon hatékony keveréket.





Hozzávalók:
6 citrom frissen facsart leve
300 gramm zeller gyökér

ELKÉSZÍTÉS:

Mossuk meg alaposan a zellert, és tegyük egy zománcozott edénybe. Ezután öntsük hozzá a citromok frissen facsart levét, és fedjük le az edényt. Ezután tegyük az edényt egy nagyobb lábasba, és ebbe töltsünk egy kevés vizet. Majd kis lángon főzzük két órán keresztül. A vízgőzben párolódó massza ez idő alatt teljesen meg fog puhulni. Két óra múlva vegyük le a tűzről, majd anélkül, hogy a fedelét levennénk róla, hagyjuk kihűlni. Mikor kihűlt, szűrjük le, és töltsük át a keletkezett levet egy jól záródó, csavaros üvegbe majd tegyük a hűtőszekrénybe.

Minden reggel fél órával étkezés előtt vegyünk be belőle egy-egy evőkanállal. Egy hónapon keresztül alkalmazzuk ezt a keveréket (ha elfogyott közben, készítsünk újabb mennyiséget). Ez idő alatt a vércukorszint normalizálódni fog.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsok.blog.hu