Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
A piskótához:
• 5 db tojás
• 5 evőkanál finomliszt
• 5 evőkanál kristálycukor
• 1 cs sütőpor
A krémhez:
• 15 dkg Rama margarin
• 50 dkg gesztenye massza
• 1 csomag csokis pudingpor
• 3 dl tej
• 0,5 üveg rumaroma vagy rum
A tetejére:
• 5 dl hulala habtejszín
• 1 csomag tortadara
Elkészítés:
Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni. A krémhez a tejjel megfőzzük a pudingot, belekeverjük a gesztenyét, margarint és a rumaromát. Az egészet krémesre keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük. A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk a tortadarával.
Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!