Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók a tésztához:
22×34 cm-es tepsihez
60 dkg liszt
1 csg sütőpor
30 dkg rama margarin
10 dkg porcukor
2 tojássárgája
2 dl tejföl
Krém:
6 dl víz
6 dl tej
4 csg főzős vanília puding
20 dkg kristálycukor
4 dl habtejszín
2 csg habfiixáló
Elkészítés.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 6 részre osztjuk .
Egyenként tepsi hátán kisütjük 180 fokra előmelegített sütőben kb 12-15 perc alatt.
Amíg hűlnek a lapok elkészítjük a krémet.
A pudingot elkeverjük a tejjel ,a vizet felforraljuk a cukorral ,majd a pudingos tejet belekeverjük és sűrűre főzzük.
Amíg hűl a puding, a tejszint kemény habbá verjük a habfixálóval és a kihűlt pudinghoz adjuk.
A lapokat megtöltjük a krémmel és egy éjszakára hűtőbe tesszük,másnap szeleteljük,porcukorral szórjuk meg.