Cseresznyés pite


Ajánld ismerőseidnek!







Hozzávalók:
6 tojássárgája
6 tojásfehérje kemény habja
25 dkg cukor
25 dkg Rama
25 dkg liszt
1/2 dl tej
1 vaníliás cukor
1 sütőpor
fél citrom reszelt héja
ropogós cseresznye (mennyiség ízlés szerint)





Elkészítése:
A tojássárgákat a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük,hozzáadjuk a tejet,citromhéjat,majd a sütőporos lisztet és a a kemény tojáshabot bele keverjük óvatosan.
20ú30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral ,a tészta masszát bele öntjük,elsimítjuk és a kimagozott cseresznyét a tetejére szórjuk.
Sütjük. 

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is

      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      
Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje